BINE ATI VENIT PE

CUMPARARI-AUTO.COM

Cumparari-auto.com este o companie care s-a infiintat in 2010 din dorinta de a oferi clientilor cele mai mari standarde. Pretindem si oferim maxima seriozitate.

Compania noastra este formata dintr-o echipa vasta de profesionisti hotarata sa faca o diferenta in piata auto. 

Intelegem ca fiecare autoturism este unic. Fiecare dintre noi, in momentul in care isi vinde masina, este atasat emotional de aceasta si tendinta de a trece cateodata peste unele defecte este foarte normala.

Cu toate astea, preturile oferite de catre echipa noastra sunt reale si reflecta adevarata stare a autoturismului dumneavoastra deoarece inspectia efectuata de catre noi acopera starea generala a autoturismului, masina fiind verificata in detaliu.

EXPERTI

Suntem specializati pe cumparari auto

LEADERSHIP

Suntem cei mai buni in domeniu

PASIUNE

Daca clientii sunt fericiti, si noi suntem

DEZVOLTARE

Ne dezvoltam constant ca sa va oferim cele mai mari standarde

Cronologia companiei noastre

ISTORIA NOASTRA

 • 1

  2010 - infiintarea companiei

  Totul a inceput in 2010, cand am reusit, dupa multe cautari, sa strangem o echipa pasionata si determinata sa faca o diferenta in piata auto. Pana la finalul anului, ne-am deschis parcul auto la Bucuresti.

 • 2

  2015 - extinderea

  Datorita succesului pe care l-am avut, pana la finalul anului 2015 ne-am extins si in alte judete mari ale tarii (Ilfov, Brasov, Cluj-Napoca si Constanta). Planuim sa ne extindem in toate judetele tarii.

 • 3

  2018 - importarea masinilor din Germania

  In 2018 am inceput sa importam pe comanda masini din Germania. De asemenea, va putem asista personal in achizitionarea unui autovehicul din Germania.

 • 4

  2021 - online

  Ne-am deschis spatiul virtual www.cumparari-auto.com

0
BUGET CHELTUIT
0
KM PARCURSI
0
VEHICULE ACHIZITIONATE
0
CLIENTI FERICITI
CARTEA NOASTRA DE VIZITA

TESTIMONIALE